Elite Mallets Markus Leoson Signature ModelMarkus Leoson Marimba Mallets I ett nära samarbete med mallethantverkaren Iñaki Sebastián och hans revolutionära tillverkning av Elite Mallets [www.percushop.com] framställdes dessa "Markus Leoson Signature mallets" efter utbyte av många olika idéer och förslag och är nu tillgängliga på den internationella marknaden genom Percushop online-stores över hela världen. Denna klubbserie är designade med en unik, genomtänkt idé gällande både klangen, längden och en stödjande greppfunktion på änden av klubbskaftet (Blue Pieces) för Musser/Stevens-greppet som är en spännande nyhet. Klubborna har en övergripande klar klang, men har fortfarande ett runt och varmt anslag. Tyngden är välbalanserad för att uppnå en stor, rik klang i hela instrumentets register. Dessutom är en annan nyhet att de hårdare klubborna (gula och svarta) även går att beställa för 2-klubbs spel med en längd på endast 32cm och då med tunt rottingskaft som ligger väldigt bra i händerna för t ex ensemble- eller solospel.

Markus rekommenderar björkskaft med 35cm längd och Blue Pieces för Musser/Stevens-greppet och tjockt rottingskaft (eller björk) med 38cm längd för Burton/traditionellt grepp.


Vid beställning från percushop.com ange - exmachina - som kod så tillkommer rabatt. Vid beställning av 2 set eller mer tas även fraktkostnaden bort.

Markus Leoson Series, Marimba - Percushop:
[www.percushop.com]
Markus Leoson | Schlagwerk